Bedrijven

Vondelgym Corporate

Vitaliteit speelt een steeds belangrijkere rol in onze samenleving en daarmee ook binnen het bedrijfsleven. Er zijn talloze onderzoeken over gezondheid gedaan die aantonen dat gezondere medewerkers ook productiever zijn. Met Vondelgym willen wij graag een bijdrage leveren aan een gezondere samenleving, inmiddels hebben we drie vestigingen in Amsterdam. Op deze manier proberen wij o.a. het bedrijfsleven in beweging te krijgen en middels ons aanbod in o.a. groepslessen proberen we een verenigingsgevoel te creëren in onze gyms. Uiteraard kun bij onze vestigingen ook vrij trainen met gewichten en/of cardio apparatuur.

Om het bedrijfsleven fitter en vitaler te maken biedt Vondelgym het onderstaande opties:

  • Bedrijfsfitness
  • Teambuilding events
  • Trainen bij Vondelgym of op locatie

Bedrijfsfitness

Werknemers kunnen zich via de bedrijfsfitness regeling inschrijven bij Vondelgym en gebruik maken van de werkkostenregeling.

Wat zijn de belangrijkste voordelen?

●  De werknemer betaalt zijn abonnement van zijn bruto salaris i.p.v. netto salaris en heeft hiermee dus een belastingvoordeel

●  Voor de werkgever is bedrijfsfitness kosten neutraal, het kost dus niks extra’s. Het belastingvoordeel is voor de werknemer en   als werkgever biedt je hiermee een leuke secundaire arbeidsvoorwaarde aan.

Via onze administratie ontvang je maandelijks een factuur met daarop alle leden die bij Vondelgym trainen.

Daarnaast is Vondelgym aangesloten bij het Intenz Gezondheidsplan, indien jij als werkgever bij dit platform bent aangesloten dan kunnen medewerkers met een belastingvoordeel bij ons trainen.

Teambuilding events

Een eenmalige training of teambuilding work-out verzorgt door Vondelgym? Uiteraard kunnen wij daarin voorzien. De trainers van Vondelgym worden regelmatig ingezet bij teambuilding activiteiten, deze worden bij Vondelgym of bij de klant zelf op kantoor gegeven.

– Crossfit
– Bootcamp
– Yoga
– Running
– Kickboksen
– Mobility

Trainen bij Vondelgym of op locatie

Vitaliteit speelt een steeds belangrijkere rol in het bedrijfsleven, wij geloven dat een fitte medewerker een stuk productiever is. Vondelgym biedt de mogelijkheid om samen met jouw medewerkers op een vast tijdstip in de week te trainen in de gym. De programmering van de training wordt afgestemd op jouw medewerkers en wordt gegeven door een Vondelgym trainer.

Partnership met De Atleetfabriek

Naast onze eigen faciliteiten bieden wij volledige, op maat gemaakte, vitaliteit programma’s die daaraan kunnen bijdragen. Dit doen wij in samenwerking met De Atleetfabriek. Denk daarbij aan een programma van minimaal drie maanden waarbij we gezonde snacks leveren op locatie en structurele trainingen op locatie.

Wil je meer weten over alle opties en sportieve mogelijkheden? Stuur een e-mail naar femke@vondelgym.nl