Dadel, kokos en noten proteine bar
Dit heb je nodig
- 200 gram dadels, ontpit
- 15 gr kokosvlokken/geraspte kokos
- 30 gr amandelen
- 2 scoops Ekopura purely natural
- 1 el. kokosolie
- 25 gram pitten, zaden etc. naar smaak, zoals; zonnebloempitten, pompoenpitten, sesamzaad, chiazaad, lijnzaad.
- 1 snuf zeezout
- 4 blokjes pure chocolade – optioneel
Zo maak je het
- Hak de dadel en amandelen apart van elkaar grof in een keukenmachine
- Doe nu alle ingrediënten in een keukenmachine en vermaal tot kleine stukjes
- Kneed tot een bal
- Bekleed een cakeblik met bakpapier en leg daar de bal in, druk het deeg uit met nog een vel bakpapier tot een platte koek
- Laat de koek stevig worden in de koelkast voor minimaal een uur
- Haal de koek uit het blik en snijd er repen of blokjes van
- Optioneel: smelt de pure chocoladeblokjes au bain marie en giet de gesmolten chocolade in een sliert over de proteïne bars heen
- Bewaar je no bake proteïne bars in een afgesloten bakje op een droge plek, liefst in de koelkast, maar het kan ook in de voorraadkast.
Info
Gepost: 12-okt
Ekopura recept
VG Mag Recent
Naar VG mag