Dadel, kokos en noten proteine bar

Dit heb je nodig

  • 200 gram dadels, ontpit
  • 15 gr kokosvlokken/geraspte kokos
  • 30 gr amandelen
  • 2 scoops  Ekopura purely natural
  • 1 el. kokosolie
  • 25 gram pitten, zaden etc. naar smaak, zoals; zonnebloempitten, pompoenpitten, sesamzaad, chiazaad, lijnzaad.
  • 1 snuf zeezout
  • 4 blokjes pure chocolade – optioneel

Zo maak je het

  • Hak de dadel en amandelen apart van elkaar grof in een keukenmachine
  • Doe nu alle ingrediënten in een keukenmachine en vermaal tot kleine stukjes
  • Kneed tot een bal
  • Bekleed een cakeblik met bakpapier en leg daar de bal in, druk het deeg uit met nog een vel bakpapier tot een platte koek
  • Laat de koek stevig worden in de koelkast voor minimaal een uur
  • Haal de koek uit het blik en snijd er repen of blokjes van
  • Optioneel: smelt de pure chocoladeblokjes au bain marie en giet de gesmolten chocolade in een sliert over de proteïne bars heen
  • Bewaar je no bake proteïne bars in een afgesloten bakje op een droge plek, liefst in de koelkast, maar het kan ook in de voorraadkast.