Bodem
130 gr dadels (zonder pit)
40 gr kokosolie (gesmolten)
40 gr walnoten
75 gr havermout
Kwarklaag
200 gr kwark
2 blaadjes gelatine
Diepvries frambozen
1 el ahornsiroop
Ekopura vegan protein vanilla
Bereidingswijze
- Mix eerst de ingrediënten voor de bodem van de taart in de blender tot een stevige massa (blijft het niet voldoende plakken, voeg dan wat water toe).
- Vet muffinbakjes in en verdeel het mengsel stevig over de bodem van het vormpje.
- Week daarna de gelatineblaadjes in koud water en los deze daarna op in een heel klein beetje water op laag vuur.
- Mix dan de ingrediënten voor de kwarklaag samen met de (opgeloste) gelatine goed door elkaar en schenk deze over bakjes
- Laat het taartje ongeveer 1,5 uur opstijven in de koelkast.
- Garneer het taartje met frambozen
Info
Gepost: 02-feb
Ekopura recept
VG Mag Recent
Naar VG mag