Leukste hardloopwedstrijden in de zomer 2019

Ben jij op zoek naar een leuk hardloopdoel voor deze zomer? Kies dan voor een van onderstaande hardloopwedstrijden. Waar ren jij een persoonlijk record?

5 juli – Ladies Night Run Emmen

Roze, roze en nog eens roze! Tijdens de Ladies Night Run Emmen rennen enkel en alleen vrouwen naar de eindstreep van de vijf kilometer. Achteraf is een leuk café in het centrum van Emmen afgehuurd voor een high wine. Wat een combinatie. Dat is toch leuk!

7 juli – KLM Urban Trail Den Haag

Heb je nog nooit meegedaan met een urban trail? Schrijf je dan snel in voor de KLM Urban Trail Den Haag, want dit is zo’n toffe manier van hardlopen. Het is namelijk hardlopen gecombineerd met het ontdekken van een stad. In vijf of tien kilometer ren je door bekende gebouwen in Den Haag, zoals een bibliotheek of een bioscoop.

19 juli – 10 van Noordwijk

Hopelijk is het heerlijk weer, want de 10 van Noordwijk start op de boulevard aan het strand. Het is een prachtig parcours! Ben je nog niet toe aan een afstand van 10 kilometer, dan kun je voor de 5 kilometer gaan.

30 augustus t/m 1 september – Run for KiKa Estafette

Drie marathons in drie dagen. Dat klinkt als gekkenwerk, maar zelfs als beginnende loper kun je meedoen aan de Run for KiKa Estafette. Het zijn namelijk drie marathons in estafette (gelukkig!). Dus trommel je leukste loopmaatjes op en ga de uitdaging aan.

8 september – 30 van Amsterdam Noord

Schrik niet! Ook als je geen 30 kilometer kunt hardlopen, kun je meedoen met de 30 van Amsterdam Noord. Er is ook een 10 kilometer-, 15 kilometer- en halve marathon-afstand. Een goede trainingsloop als je meedoet aan de Amsterdam Marathon op 20 oktober of andere lange hardloopwedstrijden op de planning hebt staan.

8 september – Menzis Singelloop Enschede

De Menzis Singelloop in Enschede kent twee afstanden: de Dubbele Mile (3,2 kilometer) en de Singelloop (8 kilometer). Met maar liefst zestien muziekpunten langs het parcours is deze race echt een feestje.

Info

Gepost: 04-apr
Door: Lienke de Jong

VG Mag Recent

Naar VG mag