Proteine muffins met bosbessen en noten

Ingrediënten

  • 150 gr. volkoren tarwemeel
  • Noten, bosbessen, zaden en chocolade
  • 65 ml ongezoete amandelmelk
  • Biologische Griekse yoghurt +/- 250 gram
  • 100 gr. havermout
  • 2 tl bakpoeder
  • 1 tl baking soda
  • 2 tl kaneel
  • snufje zout
  • 1 ei
  • 2 scoops Ekopura purely natural of Ekopura vegan protein vanilla

Voor de kruimellaag ( optioneel )

  • 50 gr bloem
  • 25 gr amandelmeel
  • 50 gr koude boter
  • 50 gr fijne suiker

Hoe maak je de muffins?

Verwarm de oven voor op 180 graden en beleg 12 muffin vormpjes met papier of vet ze in met olie. Meng daarna alle droge ingrediënten in een kom. Pak een andere kom en meng de overige ingrediënten bij elkaar. Leg de stukjes biologisch chocolade nog even apart, die komen er later pas bij. Meng het natte mengel en droge mengsel goed door elkaar. Vul de muffin vormpjes en bestrooi eventueel met wat kruimelmengsel. Zet ze voor ongeveer 25 minuten in de oven. Laat ze daarna goed afkoelen en smullen maar en bestrooi ze met toppings naar keuze! Enjoy.

Nieuwsgierig naar alle Ekopura recepten? Klik dan hier.

Ekopura maakt enkel gebruik van pure en biologische ingrediënten voor optimaal spierherstel en opbouw. Nieuwsgierig naar al onze producten? Klik dan hier.