Werkwijze:
1: Maak de portabella’s voorzichtig schoon van binnen zodat ze mooi heel blijven
2: Was de spinazie grondig
3: Smoor de spinazie in een ruime pan met de olijfolie, op het laatste moment een geperste knoflook teen en de gesnipperde sjalot toevoegen, op smaak brengen met peper en zout.
4: Doe de spinazie op een vergiet en laat hem heel goed uitlekken en afkoelen.
5: Neem een grote pan en doe hierin de uitgelekte en afgekoelde spinazie, maak deze aan met de Violifeen de pijnboompitten
6: Vul de portabella’s met deze vulling, vul ze goed vol.
7: snij dunne plakjes van de vijgen leg deze op de vulling van de Portabella’s
8: pak de portabella’s per stuk in het aluminiumfolie en leg ze op de NomadiQ
9: laat de Portabella’s op een middelhoge temperatuur minimaal een kwartier grillen, voorzichtig na een kwartier openmaken of ze goed heet zijn.
Met de actiecode: VondelGym020 kun je tot 15 juni de Nomadiq BBQ bestellen met 20% korting