Vondelgym roeit voor het Emma Kinderziekenhuis!

Een dubbel goed voornemen voor het nieuwe seizoen: sportief het najaar in gaan én nog wat voor het goede doel doen ook. Meld je aan en doe mee!

Op 28 september organiseert de Vondelgym in Amsterdam ‘Roeien voor het Emma‘. Het belooft een uitdagende middag te worden, want er valt nog wat te winnen ook!

Trainen en sponsoren
Je kan er nu al voor zorgen dat je meedingt naar deze prijs. Je verdient namelijk punten met de hoeveelheid calorieën die je verbrandt plus het sponsorbedrag dat je hebt opgehaald. Je kunt dus nu al trainen en je familie en vrienden optrommelen!

Je kan je individueel óf met een team inschrijven voor deze challenge. Zorg ervoor dat jij of je team gesponsord wordt, want dan maak je kans om in de prijzen te vallen. Als individu vragen we een minimaal sponsorbedrag van 25 euro en als team 100 euro.

Je kunt je als team opgeven (minimaal 4 personen en maximaal 8 personen) of je kunt individueel meedoen. De individuele challenge houdt in dat je 10 minuten roeit en bij de team challenge roei je met je team een uur.

Er zijn máár 40 plekken voor de individuele challenge en 10 plekken voor teams. Vol = vol

– Tussen 14.00 uur en 15.00 uur zullen de teams roeien
– Tussen 15.00 uur en 16.00 uur is de individuele challenge

Klik hier voor alle details en om je op te geven.