Vondelgym Gym Amsterdam Rotterdam CrossFit Boksen Yoga Fitness Circuittraining
Waarom ik lift // Carlien ter Kuile

Waarom ik lift // Carlien ter Kuile

“Drie jaar geleden begon ik met CrossFitten en maakte ik kennis met lifts. Vlak daarna verhuisde ik mijn trainingen naar Vondelgym Zuid en ben ik begonnen met powerliften. 

Dit type lifts spreekt me erg aan en ze passen het beste bij mijn lichaam omdat ik een spierafwijking heb. Ze zijn kalm en gecontroleerd.
@inezliftsthings en mijn fysiotherapeut begeleiden me hier in.

Liften geeft me het gevoel dat ik sterk ben, ik kan me heel erg focussen op wat ik wel kan, in plaats van op wat ik niet kan. Ik krijg er minder last van mijn spierafwijking door, minder kwalen in het algemeen en mentaal geeft het me zo’n krachtig gevoel. Het gevoel dat ik sterk kan zijn doet heel veel met me.

Het is een cliché misschien, maar het meest trots ben ik op mijn eerste 100kg deadlift. Het bereiken van die drie cijfers was een bijzonder gevoel. Het proces er naartoe, dat ik die discipline heb gehad. Dat ik niet heb opgegeven”.

Login

Onthoud mijWachtwoord kwijt?

Meld je aan

Contactgegevens
Adresgegevens
Volgende stap
wijzig
Gym
IBAN
Abonnement
Accountgegevens

Boek uw rondleiding

Scan QR code:

Vondelgym
X
Installeer de APP op uw toestel voor meer functies
Install this app on your iPhone: tap share and then Add to homescreen
Offline