Coaching

Wekelijks of tweewekelijks een coach van Vondelgym over de vloer om training te geven. Vondelgym verzorgt o.a. iedere week training bij hotelketen The Hoxton en North Face, maar ook werknemers van Nike worden regelmatig door onze trainers ‘onder handen genomen’. We kunnen een breed scala aan trainingen aanbieden. Een paar voorbeelden.

Vondelgym-specialiteiten

CrossFit, kickboksen, bootcamp, running, yoga & mobility. De pijlers waarop onze gym is gebouwd. Voor bedrijven kunnen we een wekelijkse of tweewekelijkse training op locatie verzorgen in een van deze disciplines. Bijvoorbeeld wekelijks een kickboks-training of yogasessie.

Bodyweight

Bodyweight training is een razend effectieve manier om aan kracht, conditie en uithoudingsvermogen te werken. Het enige gereedschap dat je nodig hebt is je eigen lichaam, alle oefeningen maken gebruik van lichaamsgewicht en het doel is om de gehele training met een flink hoge hartslag af te werken. Denk aan push-ups, sit-ups en squats.
Perfect uit te voeren tijdens de lunchpauze bijvoorbeeld. Trainingsduur varieert van 30 min tot 45 min.

Variatie

Op zoek naar afwisseling om allround fit te worden? We bieden ook een combinatie van de verschillende sporten aan. Denk dan aan een maand kickboksen, een maand yoga/mobility en een maand High Intensity Interval Training. Uiteraard zijn in overleg ook allerlei andere combinaties mogelijk.

Combinatie

Behalve voor een fit personeelsbestand kan een COACHING traject natuurlijk ook ingezet worden om te werken aan team building. Ook andere combinaties met de categorie CLINIC zijn mogelijk. Zo zouden we aan iedere training een thema kunnen koppelen. Ook voor de COACHING geldt dat we in overleg het best passende traject kunnen opzetten.

Voor meer informatie neem contact met ons op!

twan@vondelgym.nl