Deals

Als lid van Vondelgym krijg je op vertoon van je tag korting bij de volgende bedrijven:

 

Asahi
Fight gear voor beginners en ervaren vechtsporters.
Overtoom 360, Amsterdam

Peter Jan
Fight gear voor beginners en ervaren vechtsporters.
Albert Cuypstraat 199, Amsterdam

Back Food
Verse maaltijden gefocust op proteïne (ook vegan).
Ceintuurbaan 344, Amsterdam

Oliver Green
All day breakfast, bowls, smoothies en juices, allemaal plantaardig.
Eerste Oosterparkstraat 7H, Amsterdam

Bar Italia
Iedere donderdagavond is het pasta-avond bij Bar Italia! Speciaal voor Vondelgymleden is er dan 25% korting op vertoon van je tag.
Rokin 83, Amsterdam

Spirited Union Distillery 
Botanische Rum distilleerderij op de schinkel in Amsterdam. Op vrijdag avond en zaterdag middag kan je hier deelnemen aan een distilleer workshop waarbij je zelf een gepersonaliseerde fles gin of rum maakt.

Als Vondelgym member krijg je 15% korting met discount code: in-union-there-is-strength.

SLA
Je krijgt korting op alle salades, bowls en hummus als je je Vondelgymtag laat zien bij het afrekenen.

Lebkov
Lebkov is een familiebedrijf en staat bekend om zijn specialty coffee en lekkere sandwiches. Alles bij Lebkov is homemade (o.a. salads, juices, soups, cakes, cookies en alle ingrediënten waarmee de triple sandwich wordt bereid). Mr. Lebkov vindt het belangrijk om met eerlijke, lokale en pure producten te werken. Good food, homemade, home baked & finished. Laat je tag even zien bij het afrekenen. De korting geldt in beide Amsterdamse filialen.

About. Lifestyle for men
Stijlvolle herenkleding, de winkel van lid Randy.
Haarlemmerdijk 20 en De Clerqstraat 74, Amsterdam

Verse Good Store
Duurzame mode en lifestyleproducten, de winkel van lid Ciara.
Prinsengracht 581-1 en Gerard Doustraat 84 huis, Amsterdam

Meatless District
100% plantbased restaurant Meatless District heeft 2 locaties in Amsterdam. De eerste is gevestigd in Oud West (Bilderdijkstraat 65-67), deze locatie is geopend van maandag t/m zondag voor lunch en diner. Je kunt hier terecht voor heerlijk “vegan comfort food” denk aan sandwiches, salades, burgers en bijvoorbeeld een “mac ’n cheese” of pompoenrisotto.
De tweede vestiging is gevestigd in de Pijp (van Woustraat 189-191) en is maandag t/m vrijdag geopend voor diner en in het weekend kun je ook terecht voor lunch. Deze locatie richt zich meer op “fine dining”, elk gerecht is met zorg samengesteld qua smaak en kleur.

Pesca
Het restaurant dat normaal meer op een vismarkt lijkt doet nu aan take-way! Als je bij je bestelling van meer dan 30 euro online (link staat hierboven), code VONDELGYM gebruikt, dan krijg je een fles wijn gratis!

De Studietuin

De Studietuin verzorgt huiswerkbegeleiding en bijles voor middelbare scholieren en basisschoolleerlingen voor alle klassen en alle niveau’s. Vakinhoudelijke ondersteuning en leren leren helpen je naar een succesvol schooljaar. Elke doordeweekse dag en zondag open. Leden (en hun kinderen) van Vondelgym krijgen 10% korting.

The Commons
Restaurant in het Student Hotel dat internationale klassiekers serveert.
Wibautstraat 131, Amsterdam


Luza’s Caffeine Club

Koffie en huisgemaakt eten met een gezonde twist. Van leden Joshua en Maarten.
Van Woustraat 47, Amsterdam

Four Leaves
Shiran Gort, trouw lid van Vondelgym, heeft een mooi merk opgezet dat beddengoed en handdoeken produceert op een duurzame manier en van zeer hoge kwaliteit. Goed slapen en een douche zijn nattuurlijkerg belangrijk voor een gebalanceerde levensstijl. Hij geeft leden van Vondelgym korting op de producten met code Vondelgym15.

 

Crisp
Doe je verse boodschappen bij deze supermarkt-app en krijg vijf van onze favoriete producten gratis. Download de app via deze link: crisp.nl/code/vondelgym20 en ze staan klaar in je mandje. Beter eten, lekker geregeld.

 

Reebok
Reebok kun je online met korting bestellen.
Claim je kortingscode met het mailadres waarmee je bij de gym ingeschreven staat.

 

Swimgym
Leden van Vondelgym kunnen bij Swimgym een gereduceerd tarief betalen voor hun abonnement. Meld je Vondelgym lidmaatschap bij je inschrijving.

 

Freezlab

Boek je pre en post Freez sessies bij Freezlab voor meer energie, betere sportprestaties en sneller herstel. 3 minuten in -110 graden is all it takes. Op vertoon van je Vondelgym tag ontvang je 10% korting op alle producten en abonnementen.