• Anne-Marie Man
  • Strongher en personal training

Over mij

Niet denken in problemen, maar in oplossingen, het is mij met de paplepel ingegoten. Als kind zou ik van school thuis komen met een ‘probleem’ en mijn moeder zei dan: “OK, vervelend, maar wat gaan we er aan doen?”

Toen ik iets ouder was had ik ook veel problemen. Vooral met mezelf, de wereld en de mensen om mij heen. Tegenwoordig noem ik het ‘De Puberteit’, maargoed, destijds zocht ik de oplossing van mijn ‘problemen’ in sporten en voeding. Kilometers hardlopen tot m’n kuiten er af klapten, stapels eiwit omeletten eten, appeldagen tot m’n maag zich omdraaide, tien boterhammen met Pindakaas voor ‘energie’ en maandenlang hetzelfde rondje krachtoefeningen uit een tijdschrift doen totdat ik het met tien vingers in m’n neus kon fluiten……wist ik veel!

En precies daar kwam de frustratie: ik was actief probleemoplossend bezig, maar door gebrek aan kennis kwam ik geen klap vooruit, ging ik zelfs op sommige vlakken achteruit.

Na een passieloze carriere in de mode, het verlies van een (tot dan toe) kerngezonde zus aan kanker en een eye-opening wereldreis ging het dagen: het probleem van vruchteloos probleemoplossend handelen kon ik oplossen door er wel veel te gaan weten! Ik ben geemigreerd naar Australie, heb mijn fitness opleidingen gehaald en ben daar 5 jaar geleden gestart als personal trainer.

Lichaam, geest, energie, beweging, voeding, kennis, relaties, succes, geluk, plezier, rust, slaap en nog veel meer aspecten van het leven zijn mijns inziens met elkaar verbonden. Vaak is er verbetering in 1 van deze aspecten nodig om een positief domino effect in werking te zetten bij de andere aspecten. Kennis, training en voeding hebben mij in mijn kracht gezet en zo vele andere aspecten van mijn leven positief beïnvloed. Bij veel klanten merk ik dat verbeterde trainings- en voedingsgewoonten hetzelfde effect hebben op hun leven. Het is ontzettend mooi om als trainer iets bij te dragen aan iemands levenskwaliteit!

“The best project you’ll ever work on is yourself.” Ik heb dit aan den lijve meegemaakt en maak het nog iedere dag mee…bij mezelf, maar inmiddels ook bij vele klanten. Ik help graag mee aan jouw persoonlijke project. Doelen als meer vitaliteit/energie, lichaamscompositie verandering (meer spiermassa, minder vetmassa) een bepaald aantal kgs kunnen squatten of benchen, betere voedingsgewoonten ontwikkelen, meer kennis over trainen krijgen of een bepaald event succesvol afronden kunnen onderwerpen binnen dit project zijn waar ik samen met jou succes kan boeken!

Voor meer info kun je contact met mij opnemen via:

Mobiel: 06-135 179 84
Vondelgym: 020-3330648 

Email: amepersonaltraining@gmail