• Chris Gatete
  • Circuit, Bootcamp en personal training

Na een lange voetbalcarrière met verschillende blessures aan de knieën en rug werd Chris al vrij vroeg geconfronteerd met het complexe bewegingsapparaat. Het doet helaas niet altijd wat je wilt en dan kan het hoofd soms ook nog eens dwars liggen om hier een passende oplossing voor te zoeken en/of te vinden. Dit motiveerde Chris om zich meer te verdiepen in het menselijk lichaam en geest om op deze manier geschikte oplossingen te vinden die passen bij diverse probleemstelling(en) en situatie(s). Na de studies CIOS, Sport&Gezondheid, loop- en conditietrainer en sportmassage werkt hij momenteel als personal trainer bij de Vondelgym in Amsterdam. Zijn aanpak kenmerkt zich door het koppelen van de persoonlijke wensen en behoeften van de klant aan de fysieke en mentale mogelijkheden van de klant terwijl hij een luisterend oor biedt. Door zijn persoonlijke maar analytische aanpak zoekt Chris naar manieren om het maximale resultaat uit de klant te halen zonder over de grens te gaan. Iedere training, oefening en herhaling zijn onderdeel van een aanpak wat zich richt op het behalen van korte- en lange termijn doelstellingen waarbij dosering centraal staat.
Iedereen wilt tegenwoordig het maximale uit zichzelf halen, een gezonde balans hebben tussen werk, privé en sport maar er zijn maar weinig mensen die begrijpen hoe dit voor elkaar te krijgen en hier in consistent te blijven met een glimlach.

Het is uiteindelijk de ultieme drijfveer voor Chris geworden om mensen weer in de eigen kracht te zetten, te laten ervaren wat er allemaal mogelijk is en om in te laten zien hoe sterk iemand daadwerkelijk lichamelijk en mentaal kan zijn.
De ervaring leert dat de gemiddelde persoon het lastig vindt om progressie te (blijven) boeken omdat niet altijd duidelijk is welke oefeningen, herhalingen, tempo’s, volgorde van oefeningen er moeten worden gekozen. En dan hebben we het nog niet eens over andere belangrijke variabelen zoals voeding, slaap en motivatie die vaak onderschat worden in dit gehele plaatje.

Zou je eens willen weten hoeveel potentie jij hebt en wil jij in jezelf investeren?
Maak een afspraak voor een intake waarbij Chris met verschillende lichaamstesten- en metingen je kan laten zien waar de mogelijkheden liggen en samen met jou realistische doelstellingen kan formuleren die passen bij jou als persoon.

Contact: chrisgatetept@gmail.com