• Mareille Outshoorn

Ik voel mij graag vrij, vrij in lichaam en geest; vrij van nare gedachtes en overbodige spanning in mijn lichaam. Zo kom ik bij mijzelf en weet ik de juiste keuzes in mijn leven te maken.

Al vanaf jonge leeftijd ben ik opzoek naar beweging en sport, maar ook hoe ik mijn leven zo nuttig en vrij mogelijk kan invullen.

Met veel plezier rondde ik mijn HBO studie bewegen en Sport (ALO) af en gaf ik enkele jaren gymnastiek lessen op basis -en voortgezet onderwijs op scholen in Amsterdam.

De stem van mijn hart en de zachte schreeuw van vrijheid stuurde mij ook op vele reizen, maar ik kwam erachter dat echte vrijheid en geluk niet iets was wat ik zou vinden buiten mezelf.

Die wijsheid van vrijheid en geluk plus het bewegen van het lichaam, weg te zakken in de opening van elke asana (houding) komen prachtig samen tijdens YIN-YOGA.

Letterlijk even jezelf op pauze zetten.

Bij Vondelgym geef ik elke maandag en elke woensdagavond een yin yoga les.

“Yin yoga is een ontspannende vorm van yoga waar je zoveel mogelijk de spieren probeert te ontspannen, hierdoor kom je op de dieper gelegen delen van het lichaam zoals het bindweefsel, de pezen, de banden en de gewrichten.