• Ruben Rebel
  • Crossfit

Over mij

Mijn ervaring en passie ligt in Crossfit. Dit wil ook zeggen dat mijn doel in training is dat we trainen in een uitgebreid aantal methodes en spiergroepen, elke dag weer. Hierdoor willen we een geheel fit en gezond lichaam creeëren. Daarnaast heeft Crossfit een hoop technische bewegingen die extra tijd en training nodig hebben. Hiermee kun je bij mij altijd terecht en zal ik zorgen dat ieder zijn persoonlijke doelen behaald.

Mijn genetische achtergrond heeft mij niet geholpen en ben in de jaren tegen veel dingen aangelopen. Hierdoor heb ik veel extra mobiliteit moeten doen waardoor ik mijn ervaring en kennis op bewegen heb moeten uitbreiden. Achteraf ben ik hier blij mee, want hierdoor kan ik andere nog beter trainen.

Ik ben nu 2 jaar bezig als trainer. Certificaten: crossfit level 1, weightlifting 1 & 2. Maar het belangrijkste is dat ik zelf al 4 jaar hard aan de bak ben en heb ondervonden wat de nieuwe atleten ondervinden. Mijn motto is dan ook: Practice what you Preach! Wees geen trainer met een ongezond lijf en blijf jezelf ontwikkelen.

Contact

Rubenrebel1@gmail.com
0652280043