• Tom Cohen
  • Boksen en kickboksen

Over mij

Boksen is een tactisch spel. Je bent constant bezig met dansen, met het bespelen van de tegenstander. Het gaat om discipline, om tactische klappen en stoten. Maar uiteindelijk gaat het om incasseren. Hoe meer je kunt incasseren, hoe beter je wordt.

Als je tussen de touwen door de ring in klimt, begint de achtbaan. Je kunt niet meer terug, En ook al is het maar een training. Je lichaam en geest moeten tot het uiterste gaan om succes te hebben. Voor een trainer is het heel waardevol om samen met iemand het bokstraject in te gaan. Want 1-op-1 leer je iemand heel snel boksen. Je gaat er ook echt samen aan werken, om beter te worden.

Boksen en sporten in het algemeen is een conditionele uitputtingsslag. Maar het is ook een moment van ontspanning. Even geen werkgezeur, maar gewoon op gaan in het ritme van boksen. En er is niks lekkerder om met een glimlach de deur uit te gaan. Daar doe ik het voor. Als iemand de Vondel Gym uitloopt, lacht en denkt: ik kan de wereld aan. Dan is mijn missie geslaagd.

Naam: Tom Cohen
Geboren: Eilat, 1987
Opleiding: CIOS Fitness A & B
Diploma’s: NOC NSF Bokstrainer
Extra info: Tom is drie keer Nederlands kampioen boksen geworden.

Contact

Telefoon: +31 6 50 89 41 78

E-mail: tomcohen213@gmail.com