• Wouter Middelbos
  • Personal training, Milo

Als Personal Trainer geloof ik in een totaal concept.

Kwaliteit van bewegen + de juiste trainingsstimulans + voeding + de juiste mindset = resultaat.

Personal Training gaat dus ook verder dan een programma maken en jouw te helpen met dat programma volgen. Ik weet dat al die fases leermomenten hebben die ik zelf allemaal heb meegemaakt. Een goede personal trainer is er om jouw ontwikkeling te versnellen, zodat je niet alles zelf hoeft te ontdekken maar kan rusten op de ervaring en kennis van een expert.

Ik coach je, help je, ondersteun je en leer je alles wat ik in de afgelopen 20 jaar trainen heb geleerd. Stap voor stap en training voor training werken we samen aan de verbeterde versie van jezelf.

Elke uur dat we samen werken wil ik je iets meegeven, want uit ervaring weet ik dat trainen meer is dan een fysieke bezigheid. Het is een middel om te veranderen. Mensen die bewegen heb ik zien veranderen. Ze krijgen meer zelfvertrouwen, eten beter, hebben minder klachten, zijn positiever over hun relaties, presteren beter op hun werk en minder vaak ziek.

In een trainingstraject kun je het volgende verwachten:

– Een complete analyse van je bewegingsapparaat. 
– Een analyse van je voedingspatroon.
– Een programma op maat wat je samen met mij kan uitvoeren, maar ook online beschikbaar is voor het volgen van je progressie of om zelf uit te voeren. ( wel minimaal 1x per week samen) 
– Een voedingsschema met begeleiding via de mail

“Mensen die bewegen heb ik zien veranderen. Ze krijgen meer zelfvertrouwen, eten beter, hebben minder klachten, zijn positiever over hun relaties, presteren beter op hun werk en minder vaak ziek”.

Email: w.middelbos@gmail.com
Telefoon: 0645162252