Inschrijven & inloggen

Het zal jullie niet ontgaan zijn dat de gyms vooralsnog gesloten moeten blijven. Samen met heel veel andere sportbedrijven doen we er alles aan om eerder open te mogen dan de nu genoemde 1 september. Maar tot die tijd gaan we naar buiten.

We bieden elke dag lessen aan in onze grote disciplines; CrossFit, zaktraining, Yoga/Mobility, Hardlopen en Fitness (circuit, powerliften, Strongher). We doen dit naast de gym in Zuid en op de parkeerplaats naast de gym in Oost.

Zodat je goed weet waar je aan toe bent in de huidige situatie, geven we een paar belangrijke punten mee:

  1. Je kunt maximaal drie CrossFit-, Zaktraining-, Strongher of Circuitlessen per week boeken.
  2. Elke maandag ontvang je hiervoor drie nieuwe credits. Yoga, Mobility en running kun je onbeperkt boeken, los van de credits.
  3. Wanneer je een actief abonnement hebt, kun je deze lessen via de Virtuagym app/ website boeken, vanaf drie dagen voor de les, annuleren kan tot een uur voor aanvang van de les.
  4. Je kunt de lessen zo reserveren: Ga naar de startpagina van de Vondelgym App, klik op de pijltjes rechts boven in het scherm en selecteer locatie Vondelgym Zuid/Vondelgym Oost. Ga terug naar het rooster en klik op Outdoor. Reserveren kan ook via de website, log in en ga naar het rooster om je les te kiezen.

Naast onze nieuwe ‘buitengym’ bieden we dagelijks zoom-lessen aan in verschillende disciplines. Elke ochtend en avond gedurende weekdagen en in het weekend een les in de ochtend. Deze lessen zijn toegankelijk voor iedereen. We delen deze hier.

Let op: Er zijn nu alleen reguliere abonnementen beschikbaar, deze kosten €69,50 en wanneer de sportscholen open mogen dan wordt je abonnement omgezet naar een regulier binnen abonnement, daar stem je bij het inschrijven mee in.