Belangrijke update n.a.v. de persconferentie

De gyms blijven open. We zijn ontzettend dankbaar dat de belangrijke rol van sport op deze manier benadrukt wordt door onze overheid, en dat we jullie mogen blijven bedienen terwijl een groot deel van het land op slot gaat.

In de gyms blijven de maatregelen van de afgelopen weken gelden. De nieuwe maatregelen die vandaag zijn aangekondigd brengen daarnaast één grote verandering met zich mee; er mogen geen groepslessen meer worden gegeven. Wij zijn een groepslesgym, waar aandacht en contact centraal staan. Dat maakt deze verandering drastisch.

De nieuwe maatregelen gaan morgen in om 22u en gelden tot 19 nov. Morgen (woensdag) geldt dus nog gewoon het ‘reguliere’ rooster. In de loop van de dag zetten wij het ‘vrij trainen rooster’ online.

We hopen op je begrip voor deze nieuwe situatie en dat je zoveel mogelijk buiten de pieken probeert de trainen.

In de komende twee weken kun je hier op rekenen:

– wij plaatsen dagelijks een programmering in de Vondelgym app voor je training in alle disciplines

– wij blijven daarnaast dagelijks workouts plaatsen op onze socials die je in de gym kunt doen, maar ook thuis

– wij plaatsen dagelijks podcasttips voor je en restaurants van leden waar je eten kunt bestellen tegen kortingen

We zijn je dankbaar voor je begrip, je geduld en je flexibiliteit deze periode. En we hopen dat je rekening blijft houden met elkaar, dat je oog hebt voor leden die het moeilijk hebben en elkaar (digitaal) opzoekt als je iemand een tijdje niet gezien hebt. We gaan als community door deze periode heen. Samen. Blijf gezond en sterk!