Dippen tegen MS

De zus van onze eigen Patrick Kolster heeft een agressieve vorm van MS. Ze is pas 28 en om nog een beetje perspectief te hebben in haar leven is een behandeling in Rusland nodig die erg kostbaar is.
 
Op 8 maart is ze jarig en Patrick en zijn familie zamelen geld in om haar op die dag te verrassen met een bedrag waarmee ze de medicatie die ze nodig heeft kan krijgen.
 
Patrick nodigt jou en een eventuele buddy (jullie hoeven geen lid te zijn van de gym) daarom uit voor een dip in koud water onder zijn begeleiding, aankomende zondag.
Koud water is goed tegen de effecten van MS, maar voor iedereen een enorme boost voor het immuunsysteem en een effectieve manier om je ademhaling te leren controleren.
 
Als je je laat sponsoren door bekenden kun je zondag met hem meedoen. Gewoon doneren kan trouwens ook via de website.
 
Patrick:
“Per startslot zullen 2 teams van 2 mensen het water ingaan. Een timeslot is 20 minuten. Op dit moment kunnen er 52 mensen deelnemen. Het evenement duurt totaal van 10:00 tot 14:00. Als er meer aanmeldingen zijn dan verlengen we het evenement. Mijn andere zusje zal ter plaatse zijn om foto’s te maken.
Zodra de leden zich inschrijven krijgen ze van mij een mail met alle informatie”.
 
 
Hier kun je de documentaire over Patricks’ zus bekijken:

 
Heel hartelijk dank voor je hulp!