Vondelgym Gym Amsterdam Rotterdam CrossFit Boksen Yoga Fitness Circuittraining
Deals voor Vondelgymleden
Deals voor Vondelgymleden

Als lid van Vondelgym krijg je op vertoon van je app korting bij de volgende bedrijven:

 

Asahi

Fight gear voor beginners en ervaren vechtsporters.

Overtoom 360, Amsterdam

 

Peter Jan

Fight gear voor beginners en ervaren vechtsporters.

Albert Cuypstraat 199, Amsterdam

Moak Pancakes

Moak Pancakes is het restaurant dat je American pancakes, hiphop en juices serveert op drie locaties in de stad. Laat je Vondelgym app zien en je krijgt er 10% korting.

Sup Sup Club

Gebruik VG2022 als code en huur op verschillende plekken in het land sups met korting! Je kunt op alle locaties van de Sup Sup Club lockers gebruiken voor je spullen.

Krien Skincare

Brandschone skincare, gemaakt met aandacht en pure ingrediënten. De focus ligt op mannenverzorging, maar de producten zijn zeker ook te gebruiken door anderen. Gebruik code VONDEL10.

Reebok

Reebok kun je online met korting bestellen.

Claim je kortingscode met het mailadres waarmee je bij de gym ingeschreven staat.

MyProtein

MyProtein is een hoogwaardig merk met verschillende soorten producten voor sporters. Er zijn ook vegan opties!

Leden van Vondelgym krijgen standaard 36% korting op alle producten met code VONDELGYM.

 

Back Food

Verse maaltijden gefocust op proteïne (ook vegan).

Ceintuurbaan 344, Amsterdam

 

Oliver Green

All day breakfast, bowls, smoothies en juices, allemaal plantaardig.

Eerste Oosterparkstraat 7H, Amsterdam

 

Stek Deli

Elke woensdag t/m zondag van 10.00 tot 17.00 uur staan we voor je klaar. Loop lekker naar ons toe na je work-out en tank bij met een sapje of een van onze lunchgerechten. Leden van de Vondelgym krijgen 10% korting op alles! (op vertoon van je app)

 

Bar Italia

Iedere donderdagavond is het pasta-avond bij Bar Italia! Speciaal voor Vondelgymleden is er dan 25% korting op vertoon van je tag.

Rokin 83, Amsterdam

 

Sombrero sliders

20% korting voor leden op deze luxe sliders, ideaal voor in de gym. Voor de kortingscode kun je mailen naar marije@vondelgym.nl.

 

THE HOXTON, AMSTERDAM

Rijk aan historie, altijd met een flinke buzz van locals, The Hoxton, Amsterdam is de plek om te slapen, eten en drinken in de Grachtengordel van Amsterdam.

Dit open-house hotel is de perfecte plek voor een staycation. Geniet van de altijd goede sfeer bij Lotti’s, het all-day dining lobby-bar-restaurant van The Hoxton. Dat bekend staat om onder andere de ‘best avo-toast in town’, lokale samenwerkingen en world class cocktails.

Met code ‘VONDELGYM’ boek je nu een kamer in Amsterdam voor 2021 met 20% korting. Ga naar www.thehoxton.com en vul de code in op de homepage.

Herengracht 255, Amsterdam

 

Spirited Union Distillery 

Botanische Rum distilleerderij op de schinkel in Amsterdam. Op vrijdag avond en zaterdag middag kan je hier deelnemen aan een distilleer workshop waarbij je zelf een gepersonaliseerde fles gin of rum maakt.

Als Vondelgym member krijg je 15% korting met discount code: in-union-there-is-strength.

 

Z-Ora bowls

Z-Ora maakt een soort superfood granola die 30-50% van je dagelijkse mineraalbehoefte covert, waar eiwitten in zitten die je PH-waarden balanceren en prebiotische ingrediënten bevatten. 

Met code Vondelbowl krijg je 10 euro korting op iedere “bundle”. Bestellen doe je namelijk in “bundles” van drie.

 

SLA

Je krijgt korting op alle salades, bowls en hummus als je je Vondelgym app laat zien bij het afrekenen.

 

l’Osteria

GRANDE PIZZA & PASTA D’AMORE? Non c’è problema bij L’Osteria aan de Amstel! 15 % korting bij afhaal voor Vondelgym leden. Wij zijn wij? L’Osteria staat bekend om de beste, beste pizza en pasta d’amore. De pizza zijn zo groot dat je ze makkelijk met zijn 2en kan delen en je beide helften verschillend kan belleggen of op je “cheat day” lekker helemaal zelf op eten. Onze pizzaiolo’s maken elke dag vers deeg en de producten halen we rechtstreeks vanuit Italië. En de pasta? Die is om verliefd op te worden! Dagelijks geopend vanaf 17:00 en in het weekend vanaf 12:00. HAAST? Bestel even vooraf via 020 – 215 3777, het menu vind je op www.losteria.nl

 

Lebkov

Lebkov is een familiebedrijf en staat bekend om zijn specialty coffee en lekkere sandwiches. Alles bij Lebkov is homemade (o.a. salads, juices, soups, cakes, cookies en alle ingrediënten waarmee de triple sandwich wordt bereid). Mr. Lebkov vindt het belangrijk om met eerlijke, lokale en pure producten te werken. Good food, homemade, home baked & finished. Laat je tag even zien bij het afrekenen. De korting geldt in beide Amsterdamse filialen.

 

About. Lifestyle for men

Stijlvolle herenkleding, de winkel van lid Randy.

Haarlemmerdijk 20 en De Clerqstraat 74, Amsterdam

 

Verse Good Store

Duurzame mode en lifestyleproducten, alle merken die in de winkel verkocht worden zijn van vrouwen en personen van kleur. Deze mooie winkel van lid Ciara.

Gerard Doustraat 84 huis, Amsterdam

 

Meatless District

100% plantbased restaurant Meatless District heeft 2 locaties in Amsterdam. De eerste is gevestigd in Oud West (Bilderdijkstraat 65-67), deze locatie is geopend van maandag t/m zondag voor lunch en diner. Je kunt hier terecht voor heerlijk “vegan comfort food” denk aan sandwiches, salades, burgers en bijvoorbeeld een “mac ’n cheese” of pompoenrisotto.

 

De Studietuin

De Studietuin verzorgt huiswerkbegeleiding en bijles voor middelbare scholieren en basisschoolleerlingen voor alle klassen en alle niveau’s. Vakinhoudelijke ondersteuning en leren leren helpen je naar een succesvol schooljaar. Elke doordeweekse dag en zondag open. Leden (en hun kinderen) van Vondelgym krijgen 10% korting.

 

The Commons

Restaurant in het Student Hotel dat internationale klassiekers serveert.

Wibautstraat 131, Amsterdam

 

Four Leaves

Shiran Gort, trouw lid van Vondelgym, heeft een mooi merk opgezet dat beddengoed en handdoeken produceert op een duurzame manier en van zeer hoge kwaliteit. Goed slapen en een douche zijn nattuurlijkerg belangrijk voor een gebalanceerde levensstijl. Hij geeft leden van Vondelgym korting op de producten met code Vondelgym15.

 

Crisp
Doe je verse boodschappen bij deze supermarkt-app en krijg vijf van onze favoriete producten gratis. Download de app via deze link: crisp.nl/code/vondelgym20 en ze staan klaar in je mandje. Beter eten, lekker geregeld.

 

Freezlab

Boek je pre en post Freez sessies bij Freezlab voor meer energie, betere sportprestaties en sneller herstel. 3 minuten in -110 graden is all it takes. Op vertoon van je Vondelgym tag ontvang je 10% korting op alle producten en abonnementen.


Deze lijst wordt binnenkort weer aangevuld! Vooral ook met meer spots in Rotterdam.
En: mocht je zelf een bedrijf hebben en graag iets aan willen bieden; mail dan vooral naar marije@vondelgym.nl

Login

Onthoud mijWachtwoord kwijt?

Meld je aan

Contactgegevens
Adresgegevens
Volgende stap
wijzig
Gym
IBAN
Abonnement
Accountgegevens

Boek uw rondleiding

Scan QR code:

Vondelgym
X
Installeer de APP op uw toestel voor meer functies
Install this app on your iPhone: tap share and then Add to homescreen
Offline