Vondelgym Gym Amsterdam Rotterdam CrossFit Boksen Yoga Fitness Circuittraining
Inzamelingsactie Favela Street
Inzamelingsactie Favela Street
Tijdens deze feestdagen zamelen we geld in voor Favela Street, een prachtig initiatief van Rocky Hehakaija.

In Amsterdam West krijgt een groep jonge meiden elke maandagavond les van inspirerende, veelal vrouwelijke trainers. Veel van deze trainers hebben een topsport-achtergrond en stralen kracht, positiviteit en enthousiasme uit. Favela Street biedt de deelnemers een veilige omgeving waar ze plezier kunnen maken, zichzelf kunnen ontwikkelen en ‘de wereld buiten West’ kunnen ontdekken. Iets dat normaliter niet vanzelfsprekend is voor deze jonge meiden. Door de omgeving waarin ze opgroeien hebben ze niet altijd de mogelijkheid om (groots) te dromen en zijn rolmodellen of voorbeelden om tegenop te kijken niet vanzelfsprekend. 

Het is zo hard nodig is dat Favela Street er is. Het is niet altijd even makkelijk is om als jonge meid op te groeien en dat het niet vanzelfsprekend is om op te groeien in een veilige/ stimulerende omgeving, zelfs in Nederland. Maar dat iedere jongere/ jonge meid mag dromen en zich in een veilige omgeving moet kunnen ontwikkelingen. Dat een herkenning in de vorm van een lach of een compliment soms al genoeg kan zijn om iemand in zichzelf te laten geloven.

Er is alleen een fiks bedrag nodig om het project gaande te houden en we hopen dat jij deze feestdagen iets kwijt kunt om dat mede mogelijk te maken.

Naar Go Fund Me


Happy holidays!
Team Vondelgym


Login

Onthoud mijWachtwoord kwijt?

Meld je aan

Contactgegevens
Adresgegevens
Volgende stap
wijzig
Gym
IBAN
Abonnement
Accountgegevens

Boek uw rondleiding

Winkelwagen

0
artikelen
Verzendkosten:
€ 0,00

Betalen

Adresgegevens
Contactgegevens

Scan QR code:

Vondelgym
X
Installeer de APP op uw toestel voor meer functies
Install this app on your iPhone: tap share and then Add to homescreen
Offline