We zijn weer open!
We zijn weer open!
Op woensdag 19 mei kun je eindelijk weer binnen trainen. We hebben de afgelopen maanden hard gewerkt aan een nieuwe website en app. De nieuwe website introduceren we op heel korte termijn. 

Op 1 juni zetten we de administratie op je abonnement weer aan, dus je krijgt de komende twee weken van ons cadeau! 
(Tenzij je aangeeft dat je nog even wil blijven pauzeren, dan kun je mailen naar office@vondelgym.nl). Maar vanaf 19 mei kun je met je abonnement op alle drie de locaties terecht. Binnen én buiten. De roosters hiervoor staan morgen live.
Voor nu is dit belangrijk: 
- Reserveren voor lessen doe je via onze huidige site of deze webapp. (Link Control + app)
- Verwijder vooral ook even de oude app van je telefoon.
- De nieuwe app kun je via deze link (hyperlink invoegen) toevoegen aan het beginscherm van je telefoon, die optie vind je onderaan.
- We gaan “communitytrainingen” aanbieden met meerdere tweetallen op 1,5m afstand van elkaar, in plaats van reguliere groepslessen. Je hoeft je daarvoor niet met 2 personen in te schrijven.
⁃ En natuurlijk is er de mogelijkheid om vrij te trainen.
- We hebben toestemming voor 30 leden tegelijkertijd binnen per ruimte. In zuid en oost biedt dat dus net wat meer ruimte dan aan de Overtoom. Met jouw abonnement kun je voortaan op alle locaties terecht.
- Bij ons geldt net als bij andere faciliteiten nog een mondkapjesplicht, maar je kunt je masker afdoen tijdens het trainen.
- Je kan een week van te voren reserveren (7x24uur van te voren) en tot een uur voor de les kun je nog annuleren. De plekken zijn erg gewild, dus als je het niet redt, meld je ook echt af, voor je community, zodat een ander niet achter het net vist.
- Je kunt net als eerder drie trainingen boeken in piekuren, daarbuiten kun je onbeperkt trainingen boeken, en zijn alle locaties toegankelijk binnen de tijden van jouw abonnement. 
- Had je een outdoor abonnement? Dan zetten we deze automatisch weer om naar je eerdere abonnement. 
- Alle andere abonnementen worden automatisch geactiveerd, tenzij je mailt naar office@vondelgym.nl.
- Ben je nieuw bij ons, en heb je enkel een outdoor abonnement? Dan nemen we contact met je op voor het kiezen van je abonnement. 
- We incasseren je abonnement pas vanaf juni, dus dat betekent dat je de komende weken nog niets betaalt. Wél kun je met je abonnement uiteraard gewoon de gyms in.
Van het ministerie begrijpen we dat begin juni de volgende versoepelingen worden doorgevoerd. We zijn op de goede weg! Dank voor je begrip en je geduld, het kan zijn dat er af en toe nog iets niet klopt zo, met zo’n nieuw systeem en opnieuw schakelen, maar we gaan er een feest van maken de komende periode.Met vragen kun je altijd mailen naar office@vondelgym.nl
We hopen je woensdag te zien!
Team Vondelgym

Login

Onthoud mijWachtwoord kwijt?

Meld je aan

Contactgegevens
Adresgegevens
Volgende stap
wijzig
Gym
IBAN
Abonnement
Accountgegevens

Boek uw rondleiding

Winkelwagen

0
artikelen
Verzendkosten:
€ 0,00

Betalen

Adresgegevens
Contactgegevens
Vondelgym
X
Installeer de APP op uw toestel voor meer functies
Install this app on your iPhone: tap share and then Add to homescreen
Offline