Sterk en gezond met  Arie en Klaas Boomsma

Arie en Klaas Boomsma presenteren een reeks boeken over gezondheid en sport. Zij doen dat in samenwerking met trainers van Vondelgym, ieder in zijn of haar specialisatie. Beknopte informatie, heldere antwoorden en de nodige motivatie om te bewegen en gezond te leven, dat biedt de reeks Sterk en gezond met Arie en Klaas Boomsma.

In Brandstof voor lopers behandelt voedingsdeskundige Nurdin Pattipilohy de basis van een goed voedingspatroon voor hardlopers. Wat heb je nodig en waarom? Ieder hoofdstuk wordt ingeleid door hardlooptrainer en fanatiek loper Klaas Boomsma.

Op 23 september verschijnt Sterker zwanger van Romana Serno. Romana geeft al jaren training aan vrouwen die zwanger zijn of pas zijn bevallen. In Sterker zwanger legt ze uit hoe training kan bijdragen aan de gezondheid van moeder en kind, hoe het kan helpen bij een goed herstel na de bevalling en hoe je die training kunt aanpakken.

In Kracht neemt bewegingswetenschapper en personal trainer Bryan Wolters je aan de hand mee de gym in. Wat moet ik doen? Waarom? Hoe ziet een goede training eruit? Voor iedereen die wil beginnen met krachttraining, voor wie al bezig is maar eigenlijk niet weet waar hij of zij mee bezig is en stiekem ook voor doorgewinterde krachtsporters die hun theoretische kennis wat willen oppoetsen. Bryan vertelt je helder, onderbouwd en met een vleugje humor hoe het zit. Kracht verschijnt half december.

 

Voor meer informatie, een recensie-exemplaar of een drukproef kunt u contact opnemen met Kay Brugmans.
Telefoon: 020-6241934.
E-mail: k.brugmans@pbo.nl.

Uitgeverij Prometheus
Afdeling Publiciteit
Herengracht 48
1015 BN Amsterdam