• Deborah Louz
  • Crossfit, kickboksen, Speelkwartier en Rookies: Tae kwondo

Over mij

Tot en met 2014 heb ik als topsporter Taekwondo, Nederland ruim 10 jaar mogen vertegenwoordigen op internationale toernooien. Tijdens deze periode trainde ik dagelijks twee keer per dag op het Olympisch sportcentrum Papendal in Arnhem. De trainingen bestonden uit kracht- taekwondo- en looptrainingen onder begeleiding van een fysieke trainer van het NOC*NSF en de bondscoach.

Tijdens mijn topsport carrière als taekwondoka heb ik verschillende internationale prestaties neergezet zoals onder andere:
9x Nederlands Kampioen
Medaille winnaar op US open, Dutch open, German open etc.
Medaille brons op Europees kampioenschap
Medaille brons op WK studenten
Deelname aan 5+ Wk’s

In 2011 maakte ik deel uit van de Olympische ploeg. Uit deze ploeg was ik geselecteerd om deel te nemen aan de enige twee kwalificatie toernooien voor de Olympische Spelen in Londen 2012. Mijn ultieme doel!Op deze toernooien behaalde ik de 5e en 4e plaats, hierdoor liep ik nét het ticket voor de Olymmpische Spelen mis. Ondanks het niet behalen van mijn ultieme doel kijk ik terug op een succesvolle carriere.
Na mijn topsport carrière ben ik in 2016 begonnen met het volgen van een aantal sportopleidingen. Hiermee blijf ik mijzelf uitdagen en doe ik meer kennis op. Dit heb je nodig als je anderen wilt motiveren vooruitgang te boeken en begeleiden naar het bereiken van doelen!

Sinds 2016 werk ik als Personal Trainer bij Vondelgym. Hiernaast geef ik daar ook de volgende groepslessen:
CrossFit
Zaktraining
Mobility
StrongHer (krachttraining voor vrouwen)
Taekwondo (voor kinderen 5-12 jaar), Vondelgym’s Speelkwartier

Na jaren lang gefocust te zijn geweest op mijn eigen doelen en prestaties heb ik nu als doel sporters te begeleiden zodat zij hún doel kunnen bereiken!

Contact

Email: deborah@palante.club