• Jeremy Reijnders
  • Crossfit

Over mij

Even voorstellen, mijn naam is Jeremy Reijnders en trainer bij VondelGym! Hier geef ik voornamelijk CrossFit lessen (als L1-trainer) en verzorg ik ook regelmatig de Mobility & Powerlifting lessen. Via mijn bedrijf “Jeremy Reijnders Personal Training” kun je bij mij ook terecht voor PT-sessies! Hier kan ik je helpen je doelen op het gebied van kracht, uithoudingsvermogen, techniek en mobiliteit! Daarnaast kan ik je door mijn ervaring topsporter en plant-based lifestyle ook helpen op het gebied van mindset en voeding.

The short-cut is the long term

Momenteel volg ik nog de opleiding “Sportkunde en Welzijn” en heb ik ondertussen al meer dan 2 jaar coach ervaring bij verschillende Sportscholen. Zelf heb ik in mijn jeugd topsport judo gedaan. Hier heb ik de 2e graad zwarte band behaald, Nederlands Kampioen geweest en vele internationale toernooien gedraaid. De topsportmentaliteit die ik van het Judo heb meegekregen heb ik nu in de CrossFit kunnen overzetten. Binnen de CrossFit wereld draai ik momenteel mee met de Nederlands Top en is het doel om uiteindelijk naar de “CrossFit Regionals” (kwalificatie toernooi voor de wereldkampioenschappen) te gaan! Hiermee wil ik laten zien dat je als vegan/plant-based atleet gewoon goed kan presteren en dat ik hierdoor hopelijk anderen weer weet te inspireren!

Vaak zie ik dat mensen snelle resultaten willen halen, maar inmiddels heb ik uit ervaring geleerd van de quote: ‘The Short-cut is the Long-term”. Daarom probeer ik als trainer resultaten te boeken die sustainable zijn in de long run!

Email: jeremy-reijnders@hotmail.com

Telefoon: 06 13 77 67 10