• Laska van der Let
  • Personal training, nutrition & lifestyle, Strongher

Personal trainer & Orthomoleculair voedingsdeskundige, maar noem mezelf in 1 woord graag vitaliteits-coach. Gedreven Powerlifter en crossfitter, en gepassioneerd trainer in deze beide disciplines.

Tijdens mijn internationale “carrière” als waterskier (2010-2016) leerde ik allereerst veel over mezelf, je bent zelf immers de meest vervelende persoon om te coachen en trainen. Daarnaast leerde ik veel prestatie-optimalisatie en over krachttraining en voeding. In eerste instantie vooral waterski-specifiek. Het begeleiden, sterker en beter maken van waterskiers buiten het waterskiën om werd mijn specialiteit. In de tussentijd leerde ik veel bij en verbreedde ik mijn horizon. Ik specialiseerde me verder in Orthomoleculaire geneeskunde en personal training.

In 2013 opende ik mijn eigen praktijk voor ortho vitaliteit en gezondheid. Elke dag opzoek naar inspiratie, raakvlakken, simpel of ingewikkeld, kennis en ervaring voor mezelf en anderen. Maar vooral een coach naar een duurzame gezondheid en dynamisch en fitte levensstijl en een alles omvattende vorm van optimale balans, geluk en performance .

Ik help mensen niet alleen om uiterlijk fitter of slanker te worden, maar juist ook al de belangrijke en vitale processen in het lijf worden verbeterd. Zo kan ik je o.a. helpen met slaap, stress, hormonen, verteringsklachten en huidklachten. Als je van binnen lekker gaat de rest ook een stuk makkelijker varen.

Ik help je graag bij het uitwerken en optimaliseren van jouw mogelijkheden om die zo lang en breed mogelijk te benutten. Niet iedereen heeft het zelfde doel voor ogen, en niet iedereen floreert op dezelfde manier. Ik ben me hier van bewust en pak deze uitdaging graag aan om een ieder passende coaching en begeleiding te kunnen bieden.

“Bewuste aanpassing – aanwennen van gewoonte – verandering en progressie”

Naast mijn activiteiten binnen VondelGym en Perfuel.me schrijf ik te pas en te onpas relevante en minder relevante artikelen voor zowel perfuel.me als andere websites en magazines. Met een hoge dosis sarcasme, zelfspot en no-nonsense. Maar voornamelijk met liefde voor en passie over gezondheid, voeding, mentaliteit, hormonen, training, (top)sport en prestatie.

Contact: laska@perfuel.me