• Yasmin Hillebrink
  • Running en personal training

“Don’t try to be perfect, just try to be better than you were yesterday”

Dit is een citaat van een van mijn favoriete middellange afstandsatleten, Brenda Martinez. Als werknemer of werkgever, als ouder, als partner, als vriend – je streeft altijd het beste na. Oftewel, streven naar perfectie. Zowel in mijn maatschappelijke carrière als in mijn topsporter carrière heb ik ondervonden dat het streven naar perfectie niet altijd gelukkig maakt. Veel aangenamer werkt het om het beste uit jezelf te halen voor die dag en korte termijn doelstellingen te formuleren.

In dat volle leven van jou als werknemer of -gever, ouder, partner, vriend, wordt er al zo veel van je gevraagd. Ik, als personal trainer, ben daar om in jóu te investeren. Eén of meerdere momenten in de week, waarin jij centraal staat. Een gezonde balans tussen werk, privé en sport klinkt heel aantrekkelijk, maar hier in consistent blijven met daarbij een glimlach op het gezicht is een grote uitdaging. Ik begeleid je daarom op een rustige, gedegen manier naar een lichaam waarin jij je prettig voelt. Mijn ervaring met cliënten, die een druk bestaan leiden en langzamerhand lichamelijke ongemakken ontwikkelen (pijntjes, stijfheid, vermoeidheid), is dat we aan de hand van een aantal aanpassingen, al veel meer levenskwaliteit en bewegingsvrijheid kunnen bewerkstelligen.

Mijn noordelijke nuchterheid, groot empathisch vermogen, ervaring als topsporter en oog voor detail kunnen een grote bijdrage leveren op de route naar een betere versie van jezelf.
Wil je graag kennis maken met de toegevoegde waarde van krachttraining en/of hardlopen en/of inzicht krijgen in je eigen fysieke en mentale mogelijkheden? Dan kunnen wij door middel van een goed intakegesprek en verschillende lichaamstesten- en metingen inzicht krijgen in jouw gedrag, denkpatronen en bewegingsapparaat. Samen kunnen wij kijken naar korte- en lange termijn doelstellingen die bij jou als persoon passen. Structuur, plezier en resultaat zorgen uiteindelijk voor persoonlijk succes.

Yasmin Hillebrink
y.r.hillebrink@live.nl
+31630938698