Vondelgym Gym Amsterdam Rotterdam CrossFit Boksen Yoga Fitness Circuittraining

Onze grootste gym, gelegen aan de Zuidas.
Makkelijk bereikbaar via de Noordzuidlijn.

Eduard van Beinumstraat 110, 1077 CZ Amsterdam 020-3331753
Maandag
06:30 - 22:30
Dinsdag
06:30 - 22:30
Woensdag
06:30 - 22:30
Donderdag
06:30 - 22:30
Vrijdag
06:30 - 22:30
Zaterdag
07:00 - 22:30
Zondag
07:00 - 22:30

Abonnementen

Regulier abonnement
€ 74,50
per 1 maand
Daluren abonnement
€ 58,50
per 1 maand
Regulier abonnement Zuid
€ 74,50
per 1 maand
Daluren abonnement Zuid
€ 58,50
per 1 maand
Weekpas Zuid
€ 47,50
per 1 week
Corporate abonnement
€ 0,00
per 1 maand
Jaar abonnement Zuid
€ 819,50
per 12 maanden
Running abonnement Zuid
€ 45,00
per 1 maand
Strippenkaart Zuid
€ 160,00
per 10 bezoeken
Dagpas zuid
€ 16,50
per 4 weken geldig
Vondelgym's Free trial weeks (12:00-17:00)
€ 0,00
per 2 weken geldig

Veelgestelde vragen

Wij bieden lessen aan voor voor kids vanaf 3 tm 17 jaar.

- Lesaanbod:  Crossfit, MMA, boksen, voetbal, taekwondo, bootcamp en superhelden.

CrossFit is een manier van fitness die gewichtheffen (voor kids met zeer licht gewicht zoals pvc buizen, houten stokken en licht gewicht), atletiek en gymnastiek combineert in één trainingsvorm. Gedurende de training worden functionele bewegingen op een gevarieerde manier in een hoge intensiteit zo snel mogelijk uitgevoerd. 

Bootcamp is een spierversterkende trainingmethode uitgevoerd in teamverband onder professionele begeleiding van een fitnessinstructeur. Het doel is om de kracht en uithouding te verbeteren door oefeningen (veilig voor kids) gedurende de periode van een uur.  

Voetbalgym is op spelenderwijs kennismaken met voetbal en de bijhorende technieken leren.

Superheldentraining >De superhelden training bestaan uit 2 groepen waaronder de superhelden mini’s (3-5jaar) en de superhelden maxi’s (6-8jaar). 

De superhelden trainen in een vertrouwde en op een veilige manier hun fysieke, cognitieve, sociale en persoonlijke vaardigheden waarbij plezier bovenaan staat.
Voor de mini’s is het belangrijk zichzelf te ontwikkelen met grove motoriek zoals rennen, springen, vallen, zwaaien, rollen etc. en hiermee hun grenzen te verleggen. Een ‘Active Start’
De maxi’s krijgen een FUNdamentele basis waarbij rekening houden met elkaar, elkaar helpen maar ook specifiekere superhelden acties worden geleerd. Hier speelt PLEZIER een belangrijke rol.
Uiteindelijke doel is de kinderen mee te geven dat iedereen gelijk is maar ook speciale krachten hebben en je een held bent als je andere helpt. 

 MMA Mixed martial arts, meestal afgekort tot MMA, is een multidisciplinaire vechtsport die zich richt op het combineren van technieken uit verschillende vechtkunsten zoals worstelen, judo, karate, kungfu, kickboksen, thaiboksen, boksen en jiujitsu. 

Boksen is een tactische vechtsport waarbij ringinzicht, de coördinatie van voeten, ogen en handen en conditie centraal staan.  

Taekwondo is een vorm van zelfverdediging. Letterlijk vertaald betekent tae voet, kwon hand of vuist en do de manier of de weg. ... Door training ontwikkelt een kind zelfvertrouwen, discipline, lichamelijke gezondheid, coördinatie en zelfverdediging. 

 

-locaties: R-grip op tweede Kostverlorenkade 69, Vondelgym oost en Vondelpark 

-Soorten abo’s> 5-rittenkaart 55,-, 10-rittenkaart 100,- en maandelijks abonnement 35,- (per mnd opzegbaar) 

 

Rooster:

 

Maandag:

18:00-19:00  MMA junior (13-17 jaar) R-Grip

19:00-20:00  Boksen Vondelpark openluchttheater

 

Woensdag:

16:00-17:00 Crossfit 4-11 jaar Vondelgym oost

16:00-17:00 Superhelden mini/maxi 3-8 jaar R-Grip

17:00_18:00 MMA kids/junior 4-11 jaar R-Grip

17:30-18:30 Bootcamp 12-17 jaar Vondelpark kunstgrasveld

 

Vrijdag:

15:30-16:00 Crossfit 4-7 jaar Vondelgym oost

16:15-17:00 Crossfit 8-12 jaar Vondelgym oost

17:00-18:00 Crossfit 12-17 jaar Vondelgym oost

 

Zaterdag:

9:00-10:00 Voetbalgym 6-10 jaar Vondelpark kunstgrasveld

10:00-11:00 Bootcamp 12-17 jaar Vondelpark kunstgrasveld

10-00-11:00 MMA kids/junior 8-17 jaar R-Grip

11:15-12:00 Taekwondo 5-11 jaar Vondelgym oost

 

Zondag:

 

9:00-10:00 Bootcamp 5-11 jaar Vondelpark kunstgrasveld

9:00-10:00 Bootcamp 12-17 jaar Vondelpark kunstgrasveld

Mail naar uitschrijvingen@vondelgym.nl

Let op: mocht je geen bevestiging hebben ontvangen binnen 14 dagen, mail ons dan nog een keer. Zonder bevestiging is je opzegging wellicht niet goed doorgekomen.

Dit ligt eraan op welke dag van de maand je lid wordt. Als je bijvoorbeeld lid wordt op 4 april en deze direct opzegt, loopt hij door tot eind mei en betaal je dus bijna de hele maand april plus mei. Maar als je 28 april lid wordt en meteen opzegt, betaal je alleen voor de laatste dagen van april en heel mei.

Ja je mag met een abonnement of strippenkaart op alle locaties bij ons trainen.

Dat kan altijd. Graag horen wij dit voor de wisseling van de nieuwe maand zodat we dit tijdig door kunnen voeren. Hier zitten verder geen kosten aan verbonden.

Ja!

Je kunt alleen je lidmaatschap pauzeren wanneer je geblesseerd bent en een doktersverklaring hebt, of als je zwanger bent. Dan kunnen wij maximaal 6 maanden je lidmaatschap pauzeren met een minimum van een maand. Dit kan dus niet als je voor een langere periode op vakantie gaat. In dat geval kun je kiezen of je het abonnement op wilt zeggen of door wil laten lopen.

Let op; bij het opzeggen geldt een maand opzegtermijn. Met terugwerkende kracht pauzeren is niet mogelijk, dus geef je blessure op tijd aan.

Wij bieden geen korting voor studenten aan. Wel bieden we een dalurenabonnemnet aan om tegen korting bij ons te kunnen sporten.
Een strippenkaart is 6 maanden geldig.

Ja zeker. Al onze trainers geven naast groepslessen ook personal training. Mail je verzoek of vraag naar pt@vondelgym.nl.

Wij verkopen dagpassen, deze kosten €16,50. Je kan daarmee deelnemen aan een les of zelf trainen. Als je mee wilt doen aan een les raden we je aan de desbetreffende locatie van tevoren te bellen om een plek te reserveren. Je kan ook één van de locaties mailen, maar de plekken in een les zijn snel vergeven. Vandaar dat onze voorkeur uitgaat naar bellen, zodat we je direct kunnen helpen.

Onze opzegtermijn is één maand plus het restant van de huidige maand. Dus als je bijvoorbeeld op 4 april opzegt, loopt je abonnement door tot eind mei. Maar ook als je je abonnement opzegt op 28 april.

Wij rekenen eenmalig kosten van 7,50 euro. Je krijgt van ons wel een gratis hangslotje voor de lockers erbij.

Onze doelgroep is erg breed. Het grootste deel bestaat uit jonge mensen, tussen de 23 en 40 jaar, met alle verschillende sociale achtergronden. Ook bieden we lessen voor kinderen, tieners en 50+-ers aan. Kinderen en jongeren met een Stadspas kunnen kosteloos gebruik maken van ons Youngstersprogramma en 75+-ers mogen gratis komen sporten. Verder hebben speciale lessen voor vrouwen die zwanger zijn of net bevallen en organiseren wij ook bijvoorbeeld clinics voor mensen met een beperking.

Vondelgym biedt meerdere disciplines onder één dak. Alles in de gym gebeurt in één ruimte, waardoor je echt de energie van alle lessen tegelijk meekrijgt. Zelfs ons horeca gedeelte is ruimtelijk verbonden met het sportgedeelte. Daarnaast vonden we het belangrijk om het ouderwetse sportverenigingsgevoel na te streven; een plek waar je mensen kent, gegroet wordt bij binnenkomst. Ook staat ook de kwaliteit van onze trainers zeer hoog in het vaandel, en volgen al onze trainers ons eigen opleidingstraject. We zijn voornamelijk gericht op groepslessen, iets dat het sociale aspect ondersteunt. Plezier in sporten staat voorop, niet per se het esthetische aspect ervan. Dat is een gevolg, geen doel.

Regulier abonnement:
Met een regulier abonnement kun je van 6:30 tot 22:30 uur bij ons trainen op onze locaties in Oost, West en Zuid. In Rotterdam is dat vanaf 6:00 uur. De kosten hiervan zijn €74,50 per maand.


Daluren abonnement:
Dit abonnement is geldig van 6:30 tot 18:00 uur en 6:00 tot 18:00 uur in Rotterdam, maandag t/m vrijdag en in het weekend van 7:00 tot 22:00 uur. De kosten hiervan zijn €58,50 per maand.


Regulier jaarabonnement:
Wanneer je deze afsluit krijg je 1 maand korting. De kosten hiervan zijn €819,50.

Running abonnement:
Je kunt met alle hardlooplessen meedoen.

Strippenkaart voor 10 bezoeken:
Je kunt deze aanschaffen voor de prijs van negen bezoeken en mag met alle lessen meedoen. Een strippenkaart heb je voor €160.

Partnerabonnement:
Als je partner al bij ons traint (met een regulier abonnement) kan je deze aanvragen via de mail; office@vondelgym.nl. Je krijgt 10 euro korting op het reguliere abonnement. Stuur ons een bewijs van jullie status als partner. Dit kan bijvoorbeeld een kopie zijn van jullie gezamenlijke rekening.

Wij bieden CrossFit, zaktraining, yoga/mobility/pilates, running Strongher, powerliften en reguliere krachttraing aan.
Verder bieden wij een apart programma voor de jeugd aan, waar al deze disciplines aan bod komen.

CrossFit

CrossFit is een manier van trainen waarbij Olympisch gewichtheffen, atletiek en gymnastiek gecombineerd worden. Gedurende de training worden functionele bewegingen op een gevarieerde manier in een hoge intensiteit zo snel mogelijk uitgevoerd. De filosofie achter CrossFit is om niet te specialiseren in één specifiek sportonderdeel omdat dit tot een eenzijdige fysieke ontwikkeling zou leiden.


Zaktraining

Kickboks- en/of bokstrainingen zijn er in verschillende categorieën: technische zaktraining of meer gericht op conditie. Verder bieden we technieklessen waarbij de zak niet gebruikt wordt. Daarnaast bieden we ook fundamentals, voor beginners en zijn er sparlessen. De verschillen staan in het rooster aangegeven.


Yoga/Mobility/Pilates/Hot yoga

Yoga & Mobiliteit, kracht en lenigheid zijn essentieel voor wie veel traint. We bieden dagelijks mobiliteitstrainingen aan waarbij veel aandacht wordt besteed aan heupen, rug, schouders en hamstrings. Daarnaast is er natuurlijk yoga en bieden we in zuid ook Pilates aan. In Rotterdam staat er hot yoga in het rooster, verschillende yogavormen die gegeven worden in een tot 40 graden verwarmde ruimte.


Running

Elke dag kun je bij Vondelgym onder begeleiding hardlopen. Onze trainers Klaas, Roos, Jermain, Niels en Yasmin werken met jou aan duurvermogen, snelheid en kracht en helpen je graag jouw running doel te bereiken.


Fitness

Klassieke krachttraining. IJzer… dumbbells, barbells, bankjes, squatracks, en ga zo maar door. Deze tak behoeft weinig uitleg. Vrij trainen is mogelijk bij Vondelgym, maar er wordt ook één en ander in groepsverband aangeboden zoals bijvoorbeeld onze circuitlessen.


Strongher

Strongher is een krachttrainingles speciaal voor vrouwen in de breedste zin van het woord. De les is ook geschikt voor pre- en postnataal sporten.


Youngsters

Youngsters is onze jeugdtak. We geven les op scholen in de stad en natuurlijk in de gym. Bij alle lessen staat het plezier centraal; spelenderwijs bewegen. Denk aan Kids CrossFit, Taekwondo, MMA (Superhelden training) Voetbalgym, Bootcamp en Kickboksen.

Login

Onthoud mijWachtwoord kwijt?

Meld je aan

Contactgegevens
Adresgegevens
Volgende stap
wijzig
Gym
IBAN
Abonnement
Accountgegevens

Boek uw rondleiding

Scan QR code:

Vondelgym
X
Installeer de APP op uw toestel voor meer functies
Install this app on your iPhone: tap share and then Add to homescreen
Offline