Youngsters (0 -11 jaar)

Voor ouders met kinderen van 4 maanden tot (circa) 2 jaar geeft Youngsters een bootcamptraining die je samen met je kind volgt. Voor je kind is het een allereerste kennismaking met sport en beweging. Voor jou is het een complete training van een uur (45 minuten bewegen, 15 minuten warming up en cooling down). Door samen te bewegen versterk je de band met je kind. En omdat je samen met je kind deelneemt aan het programma, heb je geen oppas nodig.

Tijdens de training komen verschillende oefeningen aan bod. De training bestaat uit een cardio gedeelte en uit spierversterkende oefeningen, waarbij je bij sommige oefeningen je kind als ‘kettlebell’ gebruikt.

Met het programma van Youngsters voor kinderen van 2 jaar tot en met 5 jaar sport je samen met je kind. Deze training vraagt iets meer inspanning van je kind dan de jongste categorie. Wanneer je meedoet aan de bootcamp is het een complete training van een uur. Tijdens de training komen verschillende oefeningen aan bod. De training bestaat uit een cardio gedeelte en uit spierversterkende oefeningen, waarbij je bij sommige oefeningen je kind als ‘kettlebell’ gebruikt.

Met het programma van Youngsters voor kinderen vanaf 4 jaar sporten ze zelfstandig, in kleine groepjes. In deze programma’s komen meerdere sporten aan de orde, zoals CrossFit, bootcamp, boksen, Taekwondo en balsporten. Daarnaast ligt de focus wat meer op (lichte) educatie dan op de programma’s voor de jongere kinderen.

Hoofdcoach: Kim Loing
youngsters@vondelgym.nl