Blog

Groot nieuws: Een groepsles Strength & Conditioning voor vechtsport!

Groot nieuws: Een groepsles Strength & Conditioning voor vechtsport!

Groot nieuws: Een groepsles Strength & Conditioning voor vechtsport!

Vanaf 5 augustus in het rooster in Rotterdam

Wat heb je nodig om optimaal te kunnen presteren als een vechter en atleet?

Om een betere vechter te worden is het primair om de vaardigheden te ontwikkelen binnen de sport, maar hoe zit het met kracht en conditie? Hoe belangrijk is dat?

Hoe zou het zijn als jij en je tegenstander allebei even hard hebben getraind binnen de sport, maar jij investeert nog extra in kracht en conditie?

“Work on your weakness until it becomes your strength” is een mooie beschrijving van de rol van Strength & Conditioning voor vechtsport.

We hebben allemaal punten waar we aan moeten werken: kracht  en snelheid in de stoten, beweeglijker worden, meer stabiliteit vanuit de voeten, herstellend vermogen en überhaupt je lichaam beter leren kennen op gebied van performance (waar liggen mijn krachten en beperkingen?)

Met slechts 1 tot 3 keer per week kan je het verschil al maken naast je primaire vechtsport trainingen.

Vondelgym en Milo Performance gaan daarom ook een unieke samenwerking aan. Een groepsles die bijna nergens anders in Nederland te vinden is: Strength & Conditioning voor vechtsport!

Of je nou meedoet met de Clubkampioenschappen en volledig voorbereid wilt zijn, jezelf wilt verbeteren als atleet, op een leuke manier fitter wilt worden of van fysieke klachten af wilt komen. Deze lessen maken voor jou het verschil!

We zijn super enthousiast en gedreven om hiervan een enorm succes te maken.

We willen deze aanwinst voor Vondelgym daarom ook groot aanpakken:

De eerste les zal in clinic-stijl worden gegeven.

We gaan kennis opdoen: Jullie meenemen in de “waarom”, meer tijd besteden aan de techniek en dus een langere les uitzetten en de groepscapaciteit vergroten naar maximaal 20 personen!

Heb jij er al zin in?

Inschrijven voor de kick off en de lessen straks kan via Gymly.

Kick-off Strength & Conditioning voor vechtsport

Zondag 4 augustus, 12:00 uur

Vondelgym Rotterdam